ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
X
GO
Δημιουργια εταιρειας στο εξωτερικο

 

Δημιουργία Eταιρείας σε όλο τον Κόσμο. Καλύπτουμε όλους τους προορισμούς

 

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με τη σύσταση οποιουδήποτε τύπου εταιρείας οπουδήποτε στη γη, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης, της Ασίας, τρίτων χώρων και των Ηνωμένων Πολιτειών. Μέσω των πολλαπλών διεθνών επαγγελματικών δίκτυων στα οποία είμαστε μέλη μπορούμε  να σας βοηθήσουμε στην σύσταση εταιρείων οποιδήποτε στον κόσμο αλλά και με νομικά, λογιστικά, τραπεζικά και φορολογικά θέματα που μπορεί να προκύψουν κατά τη στιγμή της σύστασης.

 

ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ 3 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ

1.Δικαιοδοσία

Βρείτε τη σωστή δικαιοδοσία που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας

 

2.Επιλογή πακέτου

Επιλέξτε το πακέτο της προτίμησής σας μεταξύ Gold, Bronze ή Silver

 

3.Εμείς θα κάνουμε τα υπόλοιπα!

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τα επόμενα βήματα

 

ΑΝΕΝΕΡΓΕΣ / ΕΤΟΙΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ

Ο χρόνος δεν είναι με το μέρος σας; Επιλέξτε μια ανενεργή εταιρεία που έχει συσταθεί από το δίκτυο μας με σκοπό να πωληθεί σε τρίτους.

Η πώληση μη ενεργών “‘αδειων” εταιρειών  από επαγγελματίες λογιστές και δικηγόρους είναι μια σύνηθες πρακτική που εφαρμόζεται σε πάρα πολλές χώρες κυρίως για εξοικονόμηση χρόνου.

 

Επιλέξτε την κατάλληλη δικαιοδοσία και το κατάλληλο πακέτο σύστασης και εμείς θα κάονουμε τα υπόλοιπα. Εάν δεν είστε σίγουροι, επικοινωνήστε μαζί μας . Έχουμε ένα διεθνές δίκτυο απο δικηγόρους, λογιστές σε όλο το κόσμο και έχουμε πρόσβαση σε όλες τις δικαιοδοσίες και σε τραπεζικούς οργανισμούς για άνοιγμα λογαριασμού.