Κυπριακή Εταιρεία/Φορολογία
X
GO

 

Τα τελευταία χρόνια, η Κύπρος έχει χαρακτηριστεί δικαίως από πολλούς επιχειρηματίες ως το πιο ελκυστικό μέρος στον κόσμο για διεθνείς δραστηριότητες. Πιο κάτω είναι μερικοί από τους πολλούς λόγους που η Κύπρος έχει γίνει ο πιο ελκυστικός επενδυτικός προορισμός της Ευρώπης:

 

Εξειδικευμένο Εργατικό Δυναμικό

Το εργατικό δυναμικό της Κύπρου έχει υψηλή μόρφωση και εκπαίδευση και έχει διαμορφωθεί από τις δραστηριότητες της χώρας σε οικονομικές συναλλαγές αλλά και στη συνεχή επαφή με επενδυτές. Αποτελείται από Λογιστές, δικηγόρους, ιδρύματα χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, συμβούλους κ.λπ.  

 

Κυπριακό Φορολογικό Σύστημα

Η Κύπρος διαθέτει ένα από τα πιο ευνοϊκά φορολογικά συστήματα στον κόσμο για τους φορολογικούς κατοίκους της. Επίσης έχει συνάψει συμβάσεις διπλής φορολογίας με 66 χώρες για να προσελκύσει περισσότερους επενδυτές. Έτσι η χρήση των Κυπριακών εταιρείων για τους διεθνείς επενδυτές και επιχηρηματίες είναι πιο διαδεδομένη απο ποτέ.

 

Τραπεζικός Τομέας

Ο Τραπεζικός τομέας της Κύπρου έχει βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια και έχει φτάσει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο σύμφωνα με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και τους διεθνείς οργανισμούς. 

 

Προηγμένα συστήματα τηλεπικοινωνιών

Η Κύπρος είναι ένα νησί αναπτυγμένο σε ότι αφορά τα συστήματα τηλεπικοινωνίας, υψηλή κάλυψη 5G σε αρκετές τοποθεσίες και διαθέτει αξιόπιστη συνδεσιμότητα. Επίσης το ευνοϊκό τις κλίμα προσφέρει εξαιρετικές συνθήκες για δορυφορικές λειτουργίες. Είναι προτίμηση σε εταιρείες προηγμένης τεχνολογίας αφου διαθέτει όλες τις κατάλληλες συνθήκες για να μεταφέρουν τα κεντρικά τους γραφεία στη Κύπρο.